Retrodiskotéka - proužkovaná

V pořadí již 11. retrodiskotéku, tentokráte v proužkovaném, pořádal v sobotu 23. listopadu soubor Furiant v obvyklém podzimním čase a na obvyklém místě, tedy na sále restaurace Jizera v Nové Vsi. Než nastane advent a folklorní soubor se začne věnovat převážně vánoční tematice a živým betlémům, zpříjemňují si jeho členové konec listopadu již pět let stylovou retrodiskotékou.

Do starého oblečení se ovšem ne vždy návštěvníkům úplně chce, a tak se tyto podzimní diskotéky, které mají velikou návštěvnost, ladí do různých méně náročných témat. Po loňském úspěšném puntíku byl letos na programu proužek. A jak se ukázalo, proužky sluší každému a každý je pojal trochu jinak.

Radostné však bylo vidět, že se téměř všichni snažili, aby nějaký ten proužek na sobě měli. Našli se i tací, co si pro úplnost polepili proužky i boty. Tentokráte se na zaplněném sále pohybovalo opravdu hodně mladých, a tak se i DJ Šáňa snažil vyjít této generaci vstříc. Dokonce se během večera konala i rocková hodinka. Ke konci se však výborný Pavel Šaněk vrátil na notu střední generace. Ani ve tři ráno se některým ještě nechtělo domů.
Další akce tohoto typu je uchystaná na květen příštího roku, kdy téma bude pro změnu vyloženě letní a podzim bude patřit kostičkám.

TOPlist