Retro - párty

Nestačí nám dvakrát do roka blbnout na retrodiskotékách (listopadová bude 24. 11. a lístky se již objednávají), a tak jsme si vymysleli ještě jednu retro akci. A to letní piknik. Podnikli jsme ho v neděli 26. srpna v Nové Vsi u Jizery. Nikoli u restaurace, ale u řeky. 

Tu ovšem vodohospodáři během našeho stavění stanů vypustili (údržba), a tak to tam odpoledne vypadalo jak na promenádě, neb všichni se chtěli podívat, jak to tam vypadá, když je v korytě řeky zhruba metr vody. To nám však neubralo na náladě a zvesela jsme chodili do bandasky pro pivo. Uvařili jsme si v kotlíku buřtguláš a večer opekli buřty. Věnovali se sportům jako badminton a hraní karet. Seděli jsme na rozkládacích dřevěných lehátkách a židličkách.

Samozřejmě jsme měli dobové oblečení- jako vytahané tepláky, pruhovaná trička a slamáky. Poleželi jsme si ve stanech, které už hodně pamatují. A dokonce jsme zkusili, kolik lidí se vejde do „dvoulůžkového“ stanu. Věřte, že 18 i s harmonikou. Ano, i na harmoniku se u vody hrálo. A nálada byla prostě výborná. Za rok to prý musíme zopakovat!

TOPlist