Plesy v Nové Vsi

V pátek 18. března se v Nové Vsi sešli železničáři, kteří zde začali své plesy pořádat teprve loni. Spokojenost s prostředím a službami je udržela nejen pro letošek, ale jak se zdá, tak i pro roky příští.

K tanečnímu kroku jim hrála kapela s názvem DC Band až z Děčína. O předtančení se nejprve v podobě folklóru postaral soubor Furiant, jakož i o půlnoční překvapení, kterým nebylo nic jiného než unikátní vystoupení určené jen pro tuto příležitost.
Jednalo se o píseň Přednosta stanice a na sále se objevil přednosta v dobové uniformě obklopen sličnými výpravčími. Tombola byla jako vždy na železničářském plese bohatá a jako vždy se setkala se zájmem soutěž o mobilní telefony. Z nevýherních lístků se musí poskládat řada dvaceti čísel. A pokud se vám to podaří, máte jak se říká vyhráno. A to právě rovnou mobil.
Novinkou byla také hra se žolíky. Pokud se sešli tři, bylo připraveno šampaňské. Domů se tak pod vlivem úplňku a za mrazivého počasí chtělo jen málokomu.

Na Josefa pak na stejném místě měli svůj ples bakovští rybáři, kteří zde své sešlosti pořádají již pěknou řádku let - jsou vždy velmi hojně navštíveny.

A není se čemu divit, vždyť tombola je tak lákavá. Káď plná kaprů nechá v klidu snad jen opravdové odpůrce této výtečné pochoutky. Rybáři výhercům ceny dokonce i na požádání zabili. Ti odvážnější si je nesli domů do vany.

K dobré pohodě přispěla i kapela Víkend, která hrála taneční, ale i rockové věci. O pobavení hostů tohoto plesu se znovu přičinili Furianti se svými veselými kousky. Do příští rybářské sezóny tedy Petrův zdar!

TOPlist