Ples Á,2,3..

Ač by se zdálo, že plesová sezóna skončila, příznivci opravdu dobrého tance se sešli na Velký pátek v Domě kultury v Mladé Boleslavi.

Kultura města Mladá Boleslav a Taneční studio Hany a Jana Stinkových sezvalo taneční nadšence již na čtvrtý ples s příznačným názvem Á 2, 3. Tančilo se v rytmu walzu, polky, valčíku i salsy či foxtrotu.

Tančilo se všechno (dokonce i letkis) a nejhezčí na celém plese bylo, že všichni tanečníci věděli, kterým směrem a kterou nohou vyšlápnout, ať se hrálo cokoli. Celý večer zpestřila kromě výborného moderování Honzou Stinkou kapela Piknik a několik ukázek netradičního tance. 

Nejprve se předvedly děti. Následoval charleston v provedení souboru Furiant, pokračovalo se tanečním párem v latinsko americkém duchu, respektive paso doble, na parketě se se svým uměním Capoeiry představila místní mladoboleslavská skupina, Fatima pak vyrazila dech orientálním tancem s křídly a o půlnoci vyvrcholila pomyslná taneční přehlídka kankánem opět v podání Furiantu. 

A tak, když se v jednu ráno mělo jít domů, nikomu se moc nechtělo, protože to byl opravdový ples, kdy dámy byly za opravdové dámy a páni za opravdové gentlemany.

TOPlist