Dětský ples

V neděli 6. března pořádal soubor Furiant v pořadí již sedmý dětský ples v Nové Vsi. Návštěvnost byla nejlepší za všechny roky. Ve společenském oblečení dorazilo více jak 80 dětí s doprovodem. Nálada byla výborná, podpořená DJ Šáňou, který pouštěl veselé dětské písničky. 

Tančila se i mazurka, ptáček a ze zahraničních makarena a lambda. Úvodní předtančení dětského plesu předvedly děvčata ze zumby pod vedením Drahušky Dohnalové. I tombola byla bohatá a samozřejmě dětská. Obstaral ji soubor Furiant a sponzorsky přispěla Míla Henrichová z Cukrárny za rohem z Mnichova Hradiště, ta dodala i sladké ceny v podobě koblížků při soutěži zvané židličková. Tentokrát byla soutěž rozdělena na dvě kategorie-předškoláci a školáci. 

První kategorii ovládla děvčata, druhou pak kluci. Závěr plesu byl tradiční- balónky spuštěné z balkónu. Děti, které navštěvují ples každoročně už věděly, že na konec jsou vždy balónky, a tak když viděly, že kluci z Furiantu stoupají po schodech na balkon, začaly skandovat „balónky, balónky“. Veselé odpoledne, kde se potakalo několik generací, bylo i velmi příjemné. 

TOPlist