Baráčnická výročka

V neděli 7. listopadu se konalo po dvou letech baráčnické výroční valné zasedání v Malé Bělé. Snažili jsme se dodržet protiepidemická opatření, aby nakonec zdárně zasedání proběhlo. Samozřejmě nebyla tak velká návštěvnost, především z řad hostů, ale to se v těchto dnech dalo pochopit. Ani my se nikam moc na zasedání nehrneme, abychom někam něco nezavlekli. To by nás určitě všechny pak moc mrzelo. Na druhou stranu si myslíme, že je potřeba alespoň něco dělat a podnikat, neb to bychom za chvíli jinak všichni moc zlenivěli.

Výroční zasedání probíhalo dle tradičního programu a bylo zvoleno staronové konšelstvo, v čele s rychtářem Petrem Hurtem, které se v rámci možností snaží aktivně pracovat. Nejvíce jsou vidět naše soubory, i když vystoupení hodně ubylo. Na druhou stranu jsou pak takové chvíle, kdy se všichni potkáme na nějaké pěkné akci o to vzácnější a snad i krásnější. I tak jsme ale letos vystupovali na krásných místech celkem devětkrát.

Na výroční zasedání k nám vždy zavítá i starosta města Radim Šimáně, a tak jsme rádi, že nás vždy podpoří milým slovem, ale především i v rámci osadního výboru nám do „naší zkušebny“ plyne nemalý finanční obnos na její zvelebení. Letos máme novou podlahu a můžeme se těšit i na další nový nábytek a osvětlení. Proto jsme panu starostovi při této příležitosti moc rádi poděkovali za spolupráci, stejně jako on nám.

A na co se můžete u nás ještě těšit?

4. 12. by měla proběhnout Mikulášská nadílka, bohužel nedokážeme teď říct kde a v jakém rozsahu.

18. 12. se určitě potkáme na živém Betlému od 16 hodin v Malé Bělé u „zkušebny“.

 

TOPlist